Beginner

Samen in de groep plezier maken en leren! RACE-KIDS biedt een omgeving waarin elk kind op zijn eigen niveau en in eigen tempo meer vaardigheden kan ontdekken en ontwikkelen. Van de trainer of instructeur leert de rijder welke aspecten in welke volgorde te oefenen. 

Voor jonge kinderen is het belangrijk dat ze kunnen afkijken en na-apen van anderen in de groep. In een groep met 4 tot 7 kinderen zijn er altijd meerdere rijders die daarbij een voorbeeld vormen.
Het is een bewezen lesmethode die op basisscholen al heel lang wordt toegepast. RACE-KIDS past die methode daarom ook toe, in een aan motorsport aangepaste vorm.

Met eigen lesmateriaal, waaronder eigen motoren, en een veilig oefenparcours zorgen wij voor een prettige, veilige en leerzame sportomgeving. De sfeer is kindvriendelijk en gemoedelijk.

Het leerplan als basis voor een duurzaam leertraject

In de beginnersgroep wordt het leerplan als universeel lesprogramma geïntroduceerd. Alle kinderen en hun ouders kunnen het gebruiken. Door een personalisatie dient het perfect als leidraad gedurende het ontwikkeltraject van het kind. Het leerplan vormt ook één van de pijlers waarop de RACE-KIDS Academy haar programma en ondersteuningspakket voor wegrace motorsporters heeft ontwikkeld.

meer informatie

naar agenda

Bij RACE-KIDS kunt u ook terecht voor de aanschaf van een veilige motorrace outfit. Nieuw & gebruikt!

Contact

Stichting RACE-KIDS
Van Eesterenplein 279
3315 KX Dordrecht

Henk Schotman
+31 (0) 647 250 810
info@race-kids.nl