Motorrijden bij RACE-KIDS

Opstapper

Kinderen die tussen 7 en 13 jaar oud zijn en een lichaamslengte hebben tussen de 116 en 164 centimeter zijn welkom bij RACE-KIDS. Ze mogen zelf motorrijden en ervaren hoe het is om zelf een motor te besturen.

Bij de eerste deelname delen we nieuwkomers in een eigen groep in. De opstap groep krijgt, onder begeleiding van een ervaren trainer, vier sessies tijdens het evenement

Meer informatie

Beginner

Samen in de groep plezier maken en leren! RACE-KIDS biedt een omgeving waarin elk kind op zijn eigen niveau en in eigen tempo meer vaardigheden kan ontdekken en ontwikkelen. Van de trainer of instructeur leert de rijder welke aspecten in welke volgorde te oefenen. 

Met eigen lesmateriaal, waaronder eigen motoren, en een veilig oefenparcours zorgen wij voor een prettige, veilige en leerzame sportomgeving. De sfeer is gemoedelijk en kindvriendelijk.

Meer informatie

Racer

Met het RACE-KIDS leerplan als basis brengen we kinderen op het niveau dat nodig is om veilig en competitief te leren racen. De tijd die nodig is voor het doorlopen van leerfase 1 en 2 variëren per rijder. Rijders met een goede motoriek en hoog cognitief begrip zullen de uitleg en aanwijzingen sneller omzetten in resultaten en sneller progressie maken.

Meer informatie

Doorgroeien naar wereldniveau

Als kinderen progressie blijven maken èn het profiel van een topsporter vertonen, dan kunnen ze met hun prestaties en profieldossier aankloppen bij het volgende traject: de Dutch Racing Academy, een organisatie die jonge coureurs met grote motoren op grote circuits voorbereidt op een internationale en professionele carrière, mogelijk tot aan WK-prestaties.

Bij RACE-KIDS kunt u ook terecht voor de aanschaf van een veilige motorrace outfit. Nieuw & gebruikt!

Contact

Stichting RACE-KIDS
Van Eesterenplein 279
3315 KX Dordrecht

Henk Schotman
+31 (0) 647 250 810
info@race-kids.nl