RACE-KIDS KERST EDITIE

Op zondag 16 december 2018 hebben we bij Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen de kerst editie van 2018 gepland. Laten we het een RACE-KIDS kerst evenement noemen. Helaas niet voor opstappers maar voor onze leden en serieuze aspirant leden!

Wat maakt het speciaal:
1. De kinderen mogen estafette racen met transponder!
2. De liefhebbers kunnen aansluitend een kartwedstrijd doen (kinderen vanaf 7 jaar en 130 centimeter)
3. Er is ook de mogelijkheid tot bowlen
4. We kunnen gezamenlijk de dag afsluiten met een maaltijd en leuke herinneringen ophalen in de kantine
5. Elkaar bestoken met sentimentele, grappige of satirische kerst gedichten of rijmen

Om alles georganiseerd te krijgen stellen we het op prijs dat je zo snel mogelijk laat weten of je wilt meedoen en zo ja aan welke één of meer opties zoals hieronder aangegeven. De inschrijving sluit op woensdag 12 december 2018 om 12.00 uur.

Estafette team competitie (3 rijders – 3 niveaus – 1 team)
We hebben binnen de normale 3 uur rijtijd de ruimte om drie niveau groepen te laten rijden. Elke groep heeft dan één rijder die met twee andere rijders uit de twee andere niveau groepen samen een team vormen. We rekenen daarvoor de normale deelname prijs. RACE-KIDS bekende rijders tussen de 8 en 15 jaar worden toegelaten.

Karten
We hebben de mogelijkheid om de baan een uur te reserveren zodat we kunnen karten. Deelnemers van de estafette race maar ook iedereen die als toeschouwer mee is kan op eigen kosten karten. De kosten bedragen voor € 14,50 per 10 minuten voor mensen van 14 jaar en ouder. Voor kinderen van 7 tot 14 jaar € 8,- per 7 minuten.

Bowlen
Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen hebben 4 led bowlingbanen in het souterrain, deze zijn voorzien van speciale ledverlichting die de banen in alle kleuren kunnen veranderen, hierdoor krijg je een heel speciaal effect. Voor kinderen komen er speciale bumpers automatisch omhoog en verdwijnen ook weer als een volwassene gaat spelen. Kosten bedragen € 30,00 per baan per 55 min. (max. 6 personen per baan).

Buffetopties
Kindermenu voor kinderen tot maximaal 15 jaar à € 6,- p.p.
Dit menu bestaat uit frites en 1 snack. Kinderen vanaf 11 jaar tot en met 15 jaar kunnen kiezen uit het kindermenu of één van de andere opties. Hiervoor gelden dan de standaard prijzen.

Saté/vlees buffet € 16,00 p.p.
Vlees, geserveerd met diverse salades, patat, stokbrood en diverse sauzen.

Prijzen zijn een indicatie. Zodra wij een goede inschatting kunnen maken van het aantal aanmeldingen, wordt de samenstelling van het buffet en de prijzen definitief bepaald.
Drankjes zijn niet bij de prijzen inbegrepen.Kerst aanmelden